Teensclub

Welkom bij de Teensclub voor kinderen uit groep 8 van de basisschool en uit de brugklas!

Wat is de Teensclub?
De Teensclub vindt maandelijks in het seizoen plaats op zaterdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur. In totaal zijn dit 10 activiteiten. Tijdens deze avonden kunnen de kinderen superleuke activiteiten! Bijv. crazy 88, Jump XL, zwemmen, darten etc. De activiteiten starten vanuit de SJIL-ruimte in de Pit. Maar we gaan ook regelmatig op stap met de kinderen.

Wat kost deelname aan de Teensclub?
Deelname is op basis van een jaarkaart. Hiervoor kun je je voorafgaand aan het seizoen inschrijven. De kosten zijn 35,- euro. Dit is inclusief drinken en lekkers tijdens de activiteiten.

Activiteiten
In de agenda op deze website vind je de data waarop de activiteiten dit seizoen plaatsvinden.

Ouderhulp
Per activiteit wordt ouderhulp gevraagd. Ouders worden aan het begin van het seizoen ingedeeld (ongeveer 2 x ) en ontvangen een schema. Kun je niet op de aangegeven data, dan kun je zelf voor vervangen zorgen.

Meedoen? 
Schrijf je dan in! Wil je eerst een keer komen kijken dan kan dat ook. Je mag de eerste bijeenkomst komen proefdraaien. Vind je het leuk, dan kun je daarna deelnemen middels een jaarkaart.

Afmelden voor een activiteit
I.v.m. inkoop van materialen, vervoer en andere afspraken is het wenselijk om uiterlijk 3 dagen voor een activiteit af te melden bij de werkgroep.

Contact werkgroep
teensclub@sjiloverloon.nl