The Sjillers

Welkom bij The Sjillers voor kinderen vanaf de 2e klas middelbare school tot 18 jaar.

Wat is The Sjillers?
The Sjillers vindt maandelijks in het seizoen plaats op zaterdagavond van 19.30 uur tot 23.00 uur. In totaal zijn dit 10 activiteiten. Tijdens deze avonden kunnen de kinderen superleuke activiteiten! De activiteiten worden zelf door de deelnemers van The Sjillers bedacht en, met ondersteuning van de werkgroep, georganiseerd.

Wat kost deelname aan The Sjillers?
Deelname is op basis van een jaarkaart. Hiervoor kun je je voorafgaand aan het seizoen inschrijven. De kosten zijn 52,50 euro.* Dit is inclusief drinken en lekkers tijdens de activiteiten.

Activiteiten
In de agenda op deze website vind je de data waarop de activiteiten dit seizoen plaatsvinden.

Ouderhulp
Per activiteit wordt ouderhulp gevraagd. Ouders worden aan het begin van het seizoen ingedeeld (ongeveer 2 x ) en ontvangen een schema. Kun je niet op de aangegeven data, dan kun je zelf voor vervangen zorgen.

Meedoen? 
Schrijf je dan in! Wil je eerst een keer komen kijken dan kan dat ook. Je mag de eerste bijeenkomst komen proefdraaien. Vind je het leuk, dan kun je daarna deelnemen middels een jaarkaart.

Afmelden voor een activiteit
I.v.m. inkoop van materialen, vervoer en andere afspraken is het wenselijk om uiterlijk 3 dagen voor een activiteit af te melden bij de werkgroep.

Contact werkgroep
sjillers@sjiloverloon.nl

*Bij SJIL willen we dat alle kinderen mee kunnen doen. Ook wanneer je wat minder geld hebt te besteden. Daarom werken wij samen met Stichting Leergeld Land van Cuijk. Deze stichting biedt kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar de financiële mogelijkheden om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Meer info? Kijk dan op de website www.leergeldlandvancuijk.nl.