Groep 8, een bijzonder jaar.

Het jaar dat de kinderen de basisschool gaan verlaten en ook het jaar waarin mooie herinneringen worden gemaakt, zoals de jeugdcarnaval en de musical. Een schoolverlaterskamp mag niet ontbreken in dit rijtje. Dè plek waar de kinderen nog 1 keer als groep verbinden en samen een toffe tijd beleven. SJIl wil graag bijdragen aan deze onvergetelijke tijd en organiseert dit jaar voor het eerst een schoolverlaterskamp voor de kinderen van groep 8! Het kamp is bedoeld voor alle kinderen die op BS ’t Loont in groep 8 zitten èn voor alle groep 8ers die in Overloon wonen, maar elders naar school gaan.

In schooljaar 2023-2024 zal het kamp op 28-29-30 juni plaatsvinden.

Bijdrage

We vragen aan ouders een vrijwillige bijdrage van €30,00.
Je ontvangt een betaalverzoek via de mail na aanmelding.

Thema-avond

Heeft jouw kind een tof idee voor de thema-avond van het kamp? We laten ons graag inspireren door de kinderen. Mail het idee naar onderstaand mailadres. Dit kan ook t/m vrijdag 9 februari.

Informatieavond

Op dinsdag 5 maart ’24 organiseren we om 19:00u een informatie avond over het schoolverlaterskamp.
Je ontvangt hiervoor nog een uitnodiging via de mail als je je kind hebt aangemeld met daarin ook de locatie.

Ouderhulp

Van alle kinderen die worden aangemeld wordt ouderhulp verwacht. Bij aanmelding geef je het dagdeel aan waarop je beschikbaar bent (of dagdelen). Dit dagdeel houd je alvast vrij. Je krijgt op een later moment te horen waar en waarvoor we je verwachten. Denk aan hulp bij begeleiding van activiteiten, opruimen, maaltijden verzorgen etc.

Contact

Heb je nog vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten via:

schoolverlaterskamp@sjiloverloon.nl